• Hol lehet megvásárolni az XL-S Medicalt?

  Kizárólag patikai forgalomban kapható.

 • Hogyan hat az XL-S Medical?

  Fő szerepe az elfogyasztott zsírmennyiség felszívódásának csökkentése. Az XLS Medical  kölcsönhatásba lép ezekkel a zsírokkal, és ragacsos zsír-rost komplexet képez velük, amely túl nagy méretű ahhoz, hogy a vékonybél falán keresztül bejusson a szervezetbe (felszívódjon). Ezután természetes úton, normális bélmozgások segítségével távozik a szervezetből.

  Az XLS Medical zsírmegkötő tulajdonságának köszönhetően késlelteti a táplálék gyomorból való kiürülését.

  Emellett megakadályozza a vércukorszint túl gyors emelkedését, így Önnek hosszabb ideig lesz teltségérzete, és csökkenni fog a nassolási vágya. Ha a javasolt bevitelnél naponta 500 kalóriával kevesebbet fogyaszt, és a javallottak szerint szedi az XLS Medicalt, akkor 12 hét elteltével akár 3x többet fogyhat, mint csak diétával*.

  *125 egészséges önkéntesen végzett placebo-kontrollos, kettős vak klinikai vizsgálat alapján.

 • Miért kell akkor is bevennem az XL-S Medicalt, ha nem is eszem?

  Az XLS Medical hármas hatással rendelkezik:

  • Megköti a napi zsírbevitel akár 28%-át (szinte minden tartalmaz zsírt).
  • Csökkenti az étvágyat, és egyensúlyban tartja a vércukorszintet.
  • Segíti a táplálék gyomor-bélrendszeren való áthaladását.

  Még ha ki is hagy egy étkezést, akkor is vegye be az XLS Medicalt, mivel csökkenti az étvágyat, ezáltal segít megelőzni, hogy a következő étkezésig nassolni kezdjen.  

 • Mennyit fogok fogyni?

  Kiindulásként az volna a legjobb, hogy ha kiszámítaná a magasságához és testsúlyához javasolt kalóriabevitelt. Általában hölgyek esetében körülbelül 2000, férfiaknál pedig 2500 napi kalóriabevitel javasolt.

  Ha a javasolt bevitelnél naponta 500 kalóriával kevesebbet fogyaszt, és a javallottak szerint szedi az XLS Medicalt, akkor 12 hét elteltével akár 3x többet fogyhat, mint csak diétával*.

  *125 egészséges önkéntesen végzett, placebo-kontrollos, kettős vak klinikai vizsgálat alapján.

 • Mennyi ideig kell szednem az XL-S Medicalt?

  Szedje az  XLS Medicalt  egy vagy több hónapig attól függően, hogy mennyit szeretne fogyni.

 • Milyen összetevőkből áll az XL-S Medical?

  Az  XLS Medical tabletta és az XLS Medical Direct  fő összetevője a Litramine™. A Litramine™ egy szabadalmaztatott rostkomplex, amelyet a fügekaktusz szárított leveleiből állítottak elő. Részben oldékony, részben oldhatatlan rostokból áll. A Litramine™ klinikailag bizonyítottan megköti a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részét, anélkül, hogy eközben az emberi szervezetre farmakológiai hatást fejtene ki. Az XLS Medical tabletta  A-vitamint (133,33 µg), D-vitamint (0,83 µg) és E- vitamint (1,67 µg) is tartalmaz.

 • Mi a javasolt dózis és mikor kell bevenni?

  XLS Medical tabletta:

  Szedjen naponta 3x2 tablettát. Étkezés után vegye be.

  Ahhoz, hogy a rostok ki tudják fejteni jótékony hatásukat a gyomor-bélrendszeren való áthaladásra, igyon naponta legalább két liter vizet.

  Javasoljuk, hogy szedje az XLS Medicalt egy vagy több hónapig attól függően, hogy mennyit szeretne fogyni.

  XLS Medical Direct:

  Szedjen naponta 3x1 tasak port. Öntse a port közvetlenül a szájába, és nyelje le. Ne öntse bele semmilyen folyadékba fogyasztás előtt. Étkezés után vegye be.

  Ahhoz, hogy a rostok ki tudják fejteni jótékony hatásukat a gyomor-bélrendszeren való áthaladásra, igyon naponta legalább két liter vizet.

  Javasoljuk, hogy szedje az XLS Medical Direct-et egy vagy több hónapig attól függően, hogy mennyit szeretne fogyni.

  A hízás megelőzése érdekében azután is biztonságosan folytathatja az XLS Medical Direct szedését, miután már elérte az Ön által kitűzött testsúlyt.

 • Biztonságos-e az XL-S Medical?

  Az XLS Medical jól megalapozott biztonsági profillal és tolerálhatósággal rendelkezik, hatása klinikailag bizonyított. 

 • Van-e bármilyen mellékhatása az XL-S Medicalnak?

  XLS Medical jól megalapozott biztonsági profillal és tolerálhatósággal rendelkezik. A mellékhatások előfordulása igen ritka, ezek tipikusan ételallergiára jellemző túlérzékenységi reakciók.

  Mivel a termék II.b osztályba sorolt, tanúsítvánnyal rendelkező orvostechnikai eszköz, a termék a nemzetközi előírások szerinti szigorú biztonsági vizsgálatokon ment keresztül. 

 • Mi az az orvostechnikai eszköz és miben különbözik a hagyományos gyógyszertől?

  Az orvostechnikai eszközöket úgy tervezték, hogy – átmenetileg vagy tartósan - a testfelszínen vagy a testen belül működjenek. Fő céljuk bizonyos betegségek megelőzése, diagnosztizálása, nyomon követése vagy kezelése.
  A hagyományos gyógyszerekkel összehasonlítva a fő különbség abban rejlik, hogy az orvostechnikai eszköz mechanikai hatást fejt ki a szervezetre, nem farmakológiait. Tehát, sokkal inkább az Ön szervezete mellett, vagy azzal együtt működik, és nem befolyásolja az emberi sejtek kémiáját.

 • Lehet-e egy orvostechnikai eszköz olyan hatékony, mint egy gyógyszer?

  Az orvostechnikai eszközök közvetlenül a kiváltó okot kezelik, és a probléma helyén fejtik ki hatásukat. Így a betegségek megelőzésében és kezelésében éppen olyan hatásosak lehetnek, mint a hagyományos gyógyszerek.

 • Receptre adják az XL-S Medical terméket?

  Nem, nincs szükség hozzá orvosi vényre,  viszont kizárólag gyógyszertárakban kapható.

 • Szedhetik-e gyermekek az XL-S Medicalt?

  Nem.

  Az XLS Medical kizárólag 18 évesnél idősebb felnőttek számára javallott. 12-18 év közötti serdülők esetén használata kizárólag orvos felügyelete mellett lehetséges.
  Bármilyen kérdés esetén konzultáljon kezelőorvosával.

 • Lehet-e félbe vagy apróbb darabokra törni a tablettát, ha egyben csak nehezen megy a lenyelése?

  Nem, sajnos nem szabad. Az összetört tabletták nem fognak megfelelően működni.

 • Honnan tudhatom, hogy melyik XL-S Medical termék a legjobb számomra?

  Az XLS Medical  szedése azoknak javasolt, akik túlsúllyal küzdenek, és fogyni szeretnének. Szedésével akár 3x többet fogyhat, mint csak diétával. Tabletta, valamint víz nélkül bevehető, szájba önthető por formájában is elérhető.

 • Mi a különbség az XL-S Medical tabletta és az XL-S Medical Direct között?

  Az XLS Medical Direct szájba önthető por, közvetlenül, folyadék nélkül is bevehető, szemben az XLS Medical tablettával, amelyet bő folyadékkal kell bevenni. Mindkét termék hatóanyaga a LitramineTM, és hatásmechanizmusuk is megegyezik, valamint mindkét termék hatékonysága klinikailag igazolt, segítségükkel akár 3x többet fogyhat, mint csak diétával.

 • Szedhető-e egyszerre az XL-S Medical tabletta és az XL-S Medical Direct?

  Igen, lehetséges egyszerre szedni a két terméket. Arra kell azonban odafigyelni, hogy a napi mennyiséget ne lépje túl (1 tasak=2 tabletta). Példa: reggeli után vegyen 2 tablettát vízzel, ebéd után 1 tasak port (közvetlenül öntse a szájába, folyadék  nélkül), vacsora után pedig ismét 2 tablettát egy pohár vízzel. Ahhoz, hogy a rostok ki tudják fejteni jótékony hatásukat a gyomor-bélrendszeren való áthaladásra, igyon naponta legalább két liter vizet.

 • Beleönthetem az XL-S Medical Direct-et folyadékba vagy joghurtba?

  Nem, az XLS Medical Direct-et folyadék nélkül kell közvetlenül a szájba önteni. Ha úgy kényelmesebb, igyon valamilyen folyadékot közvetlenül a tasak tartalmának elfogyasztása után. Ahhoz, hogy a rostok ki tudják fejteni jótékony hatásukat a gyomor-bélrendszeren való áthaladásra, igyon naponta legalább két liter vizet.