Európa első számú testsúlycsökkentő márkájaként* az XLS Medical hölgyek ezreinek segített, hogy elérjék kívánt fogyókúrás céljaikat. Klinikailag bizonyított, hogy az XLS Medical szedése segít, hogy akár háromszor annyi súlycsökkenést érjen el, mintha csak egyszerűen fogyókúrázna és testmozgást végezne**. Ám a kívánt fogyókúrás célok elérésének elősegítéséhez fontos, hogy egy vagy több hónapig XLS Medicalt szedjen. Az alábbiakban megismerheti azt a 2 egyszerű lépést, amelyek segítségül lehetnek a fogyókúrája során:

 

1) Szedje az XLS Medicalt az alábbiak szerint: 

a.) Vegyen be naponta 3x2 tablettát.
Vegyen be naponta 3x2 tablettát étkezés után. Még ha ki is hagy egy étkezést, akkor is vegye be az  XLS Medicalt, mivel csökkenti az étvágyat, ezáltal segít megelőzni, hogy a következő étkezésig nassolni kezdjen.  Arra azonban fontos odafigyelni, hogy naponta maximum 6 tablettát szabad bevenni. Szedje az XLS Medicalt  egy vagy több hónapig attól függően, hogy mennyit szeretne fogyni. 

Vagy

b.) Vegyen be naponta 3x1 tasak port.
Vegyen be naponta 3x1 tasak port étkezés után. Még ha ki is hagy egy étkezést, akkor is vegye be az  XLS Medical Direct-et, mivel csökkenti az étvágyat, ezáltal segít megelőzni, hogy a következő étkezésig nassolni kezdjen. Arra azonban fontos odafigyelni, hogy naponta maximum 3 tasak port szabad bevenni.Szedje az XLS Medical Direct-et  egy vagy több hónapig attól függően, hogy mennyit szeretne fogyni. 

2) Változtasson életmódján

A hatékony testsúly karbantartás kulcsa az egészséges életmód melletti hosszú távú elköteleződés. Az életmódban történő pozitív változtatás, az egészséges ételek és megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása, valamint a rendszeres testmozgás elengedhetetlen részei a fogyókúrának. Segítségképpen töltse le az étkezési terveinket és nézze meg a 10 perces gyakorlatsorunkat:

 

* IMS Health, 14A fogyókúra kategória, Európa, 2014.

** Grube et al. 2013. Ld. a vizsgálat.