Számtalan hölgynek sikerült már lefogynia az XLS Medical segítségével. Olvassa el a sikertörténeteiket és tanácsaikat.

 

Éva (Magyarország): -17kg

Éva már nagyon sokszor fogyókúrázott, kisebb-nagyobb eredményekkel. A háromgyerekes anyukát elmondása szerint az akaraterő hiánya és csokiimádata vetette vissza a tartós sikerben, illetve az is, hogy nem találta meg a neki megfelelő módszert. A káposztaleves-kúrától egyenesen irtózott például. Azonban 44 évesen úgy érezte, ha most nem változtat életmódján, a felesleges kilók örökre rajta maradnak, és a külseje mellett az egészségéért is aggódni kezdett. Az XL-S Medical használatának már a második napján észrevette a változást: korábbi nassolási vágya elmúlt, nem okozott erőfeszítést a diéta betartása, ráadásul pár napra lecsökkent a korábban tapasztalt „stagnálás” a súlyában. A különbséget nem csak ő vette észre, ismerősei is elkezdték dicsérni, ami hatalmas önbizalmat adott neki, és inspirálta, hogy tovább folytassa sikeres diétáját. 

Eszter (Magyarország): -20kg

A 4 gyermekes anyuka már nagyon sokszor fogyókúrázott. Egyszer sikerült is 15 kilót leadnia, de voltak rossz élményei is – puffadás, szédülés, álmatlanság –, amelyekre nem szívesen emlékszik. Ikerterhessége után kicsit elengedte magát, de most szeretné újra visszanyerni alakját és energikusságát. Nem örülne, ha nehézséget okozna neki lehajolni egy játékért a földre, vagy ha nem tudna aktívan részt venni a gyerekei felnevelésében, játszani, görkorizni, jégkorongozni velük. Az XL-S Medicallal kapcsolatban az volt a legkellemesebb tapasztalata, hogy érezhetően csökkent az étvágya. Emiatt rendszeresebben étkezett, több gyümölcsöt-zöldséget evett, és amit fontosnak tart: egyáltalán nem volt ideges az éhségérzet miatt, így a gyerekeivel is türelmes tudott lenni. Szerinte, ha nem vagyunk éhesek, és beiktatjuk a mozgást is az életünkbe, onnantól kezdve pikk-pakk menni fog a fogyókúra.

Melinda (Magyarország): -5kg

Melinda imád olvasni, másik hobbija pedig a sütés-főzés, ami sajnos meg is látszik – ismeri be. Még soha nem próbált semmilyen fogyókúrás módszert, azon kívül, hogy elkezdett többet mozogni és odafigyelni az étkezésére, ami viszont nem hozta meg a szükséges eredményt; az ülőmunkától és a stressztől egyre inkább szaladtak fel a kilók. Mostanra jutott el odáig, hogy rosszul érzi magát a bőrében, és szeretne tenni valamit jobb közérzetéért. Első sorban az tetszett neki az XL-S Medicalban, hogy rendszeresedett az emésztése, és csökkent az étvágya. Még a családot is összehozta egy kicsit – mondja –, hiszen mindenki támogatta őt, és figyelt arra, hogy ne egyen olyan ételeket a jelenlétében, amiket Melinda sem ehet. A fogyási folyamat elindult, ami korábban még egyszer sem következett be, ezért folytatni fogja a termék használatát. Szerinte, ha az ember kitartó, és ott lebeg előtte a cél, annak meglesz az eredménye. 

Adrienn (Magyarország): -6kg*

Adrienn két gyermek édesanyja, aki nagyon szeretett volna megszabadulni a terhességek alatt felszedett kilóitól. A kúra hatására 6 kg-ot fogyott, amit elmondása szerint főként a dietetikus folyamatos iránymutatásának, a megfelelő folyadékbevitelnek és az XL-S „bogyóknak” köszönhetett. Legjobban talán annak örült, hogy sikerült egészséges ütemben fogynia, ami nagy erőt adott neki a folytatáshoz. A 12 hetes kúra alatt jóval tudatosabbá vált, diéta közben végig energikusnak érezte magát, és végre újra felhúzhatja a terhesség előtti nadrágjait. A mérleg és az ismerősök pozitív visszajelzései annyi erőt adtak Adriennek, hogy úgy döntött, „a kőbe vésett aranyszabályait” a jövőben is betartja. „Nem volt bonyolult a kúra, csak az életem bonyolult, amibe bele kellett illeszteni. Ha csak arra gondolunk, hogy vegyek be 3x2 szem bogyót, akkor azért ez nem nagy meló” – mesélte az elfoglalt, de boldog anyuka.

Elvira (Magyarország): -8kg*

Elvira 32 évesen vágott bele a fogyókúrába. Támogató családjának, kitartásának és az XL-S Medicalnak köszönhetően 12 hét alatt 8 kg-t sikerült leadnia. A tudatosság kialakítása és a kalóriabevitel csökkentése kezdetben nehéznek tűnt, de a rendszeres vízivás és a minőségi étkezés nem csak a fogyásban segített. Energikusság, könnyedség és csinos külső 12 hét alatt. Az ismerősök visszajelzései alapján Elvirának sikerült az, amiről sokan csak álmodni mernek. A pénzügyi munkatársként dolgozó anyuka szerint: ha mindenből mértékkel fogyasztunk, és kitartóan küzdünk céljainkért, a tartós fogyás nem álom többé. „Végre jól érzem magam, és sokkal könnyebben megy már a mozgás.” – számolt be büszkén Elvira a legfőbb változásról életében.

Melinda (Magyarország): -6kg*

Melinda úgy gondolta, ha most, 40 évesen nem veszi rá magát a fogyókúrára és a rendszeres mozgásra, akkor nem fog tudni megszabadulni a 10 kg feleslegtől, és „csak rosszabb lesz”. Az egészséges étkezés Melindánál eddig sem jelentett kihívást, hiszen évek óta nem használ zsírt, fehér lisztet és cukrot. Ugyanakkor XL-S Medical tabletta és a napi ötszöri étkezésre való átállás kellett ahhoz, hogy 12 hét alatt 6 kg-tól sikerüljön megszabadulnia. Alapvetően a kúra egyszerűsége volt az, ami megtetszett Melindának. Már a fogyókúra első két hetében sem volt éhes, a sok zöldségnek és gyümölcsnek köszönhetően pedig könnyűnek érezte magát. Egyik barátnője szerint a 6 kg mínusz nemcsak Melinda alakján, de mosolyán is látszik. „Bevallom, az isler azért hiányozni fog, de ha ez kell ahhoz, hogy könnyűnek érezzem magam, hát jó.”

Csilla (Magyarország): -7kg*

Csillát nagyon zavarta a fájdalom és a fáradékonyság, ezért úgy döntött, hogy az XL-S Medical segítségével életmódváltásba kezd. A mindennapos séták, az önmegtartóztatás és a tabletták segítségével Csilla 7 kilótól szabadult meg a kúra alatt. A kitartás és önuralom meghozta gyümölcsét. A 42 éves életmódváltó napról napra több energiát érzett magában, a fáradékonyság elmúlt. Környezete maximálisan támogatja Csillát, aki ígéretet tett, hogy a diétát és a mozgást is folytatni fogja, hiszen „csak elkezdeni nehéz, ha benne vagyok, már könnyebb, és ha van eredmény, az nagy motiváció”.

Barbara (Magyarország): -4kg*

Barbara annak ellenére fogyott 4 kg-ot az XL-S Medical és az eddiginél több mozgás segítségével, hogy a fogyókúra alatt váltott munkahelyet, ami sok stresszel járt. A rendszeres étkezés így sajnos elmaradt, de a „több gyümölcs, kevesebb szénhidrát” párosítás, a közösség húzóereje és az XL-S Medical sokat segített a látványos fogyásban. Talán a 12 hetes kúra hatása, hogy Barbara már automatikusan figyeli az ételek összetevőit, sok folyadékot iszik, és együtt sportol vagy kirándul barátnőivel. Környezetétől rengeteg dicséretet kapott, de ami még ennél is fontosabb: újra jól érzi magát a bőrében. „Jobban érzem magam, ami a diétának, a magánéleti problémáim megoldódásának, és valószínűleg a tavasznak is köszönhető.”

Izabella (Magyarország): -6kg*

Izabella azért választotta az XL-S Medicalt, mert újra csúcsformába akart lendülni, és persze beleférni kedvenc ruháiba. A 12 hetes kúra alatt 6 kilónak sikerült búcsút mondania a sportnak, a tudatos étkezésnek és az XL-S kapszuláknak köszönhetően. Izabella a jövőben is odafigyel majd a helyes étkezésre és a rendszeres mozgásra, hogy a kúra végére elért jó közérzete megmaradjon. Ismerősei észrevették, milyen sokat sikerült leadnia, és ez hatalmas erőt adott a kétgyermekes családanyának a nehezebb pillanatokban. Mikor megkérdeztük Izabellát, mit tanácsolna a fogyókúra előtt állóknak, ezt felelte: „Csak pozitívan! Ha kitartóan csinálják, annak biztosan meglesz a gyümölcse.”

Szilvia (Magyarország): -7kg*

„Hétpróbás fogyókúrázóként, kissé szkeptikusan kezdtem el szedni az XL-S Medicalt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már tavaly nyár óra rendszeresen mozgok és odafigyelek az étkezésemre, de sajnos minden erőfeszítésem ellenére a súlycsökkenés megállt. Idén év elején, véletlenül, a munkám révén ismertem meg az  XL-S Medicalt, ami segített ismét beindítani a folyamatot!” – mesélt a kezdetekről Szilvi, aki az elmúlt 12 hétben újabb 7 kg-ot adott le. Elmondása szerint az XL-S Medical jótékonyan enyhítette a diéta kellemetlen kísérő tüneteit, úgy, mint a mardosó éhséget, a vércukor-hullámvasutat, a fejfájást.  „Ráadásul minden egyes alkalommal, amikor evés után bevettem a tablettákat, eszembe jutott minden apró étkezési bűn, kihagyott edzés, mindaz, amit nem tettem meg a sikerért. Őszintén szembenéztem magammal, és ez újabb motivációt adott ahhoz, hogy mégis folytassam.” Szilvi számára ez a súlycsökkenés csak a kezdet: „Mindenképpen folytatom a kúrát, még akkor is, ha nem mindig sikerül az eltervezett diétát és edzést maradéktalanul végrehajtani, az XL-S Medical segít abban, hogy ne adjam fel. Rendszerességre, kitartásra és őszinteségre tanít, ami talán a legfontosabb ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.”

Scarlett (Egyesült Királyság): - 9kg*

Mindenáron le akartam fogyni, hogy fel tudjam venni azt a mennyasszonyi ruhát, ami a legjobban tetszett. Számos fogyókúrát próbáltam már korábban, de azok egytől-egyig sikertelenek voltak. Az XL-S Medical segítségével hatékony megoldást találtam: beszedtem a tablettákat, többet mozogtam és a dolgok elkezdtek rendbe jönni. Két ruhaméretet és 9 kg-ot fogytam. Amikor visszamentem az üzletbe, hogy felpróbáljam álmaim mennyasszonyi ruháját, a ruha tökéletesen illett rám!

 

Samantha (Egyesült Királyság): -10 kg*

Az egyik nap elmentem vásárolni, és megláttam magam a tükörben. Kövérebbnek, idősebbnek és morcosnak láttam magam. Mintha nem is én lettem volna. Az XL-S Medicalnak köszönhetően két számot csökkent a ruhaméretem.  Úgy éreztem, most már képes vagyok lefogyni, mivel az XL-S Medical megadta a szükséges lökést. Segít, hogy tovább érezzem jóllakottnak magam. Csak beveszek két tablettát étkezés után, és folytatom az egészséges táplálkozást és a tornát.

 

Carly (Egyesült Királyság): -3 kg*

Az XL-S Medical segítségével két számmal csökkent a ruhaméretem. Fő motivációm a fogyásban az volt, elmehessek szórakozni a barátaimmal, olyan ruhákat viseljek, amilyet csak akarok, és jól is érezzem magam bennük. A testmozgás, egészséges étrend és az XL-S Medical tabletta kombinációja segített nekem a fogyásban. Most végre igazán boldog vagyok: olyan ruhákat veszek fel, amilyeneket csak akarok, és nem kell aggódnom amiatt, hogy túlságosan testhezállóak lennének.

 

Ernestine (Hollandia): - 5 kg*

Ritkán fogyasztok egészségtelen ételeket, így a diéta alatt sem változtattam a megszokott étrendemen. A legjobb tanácsom az XL-S Medical használóinak az, hogy rendszeresen mozogjanak. Én magam hetente háromszor járok edzeni.

 

Chantal (Németország): -8 kg*

Kislányom születése után felszedtem néhány kilót. A gyermekneveléssel járó stressz miatt nem volt időm egészségesen táplálkozni, és gyakran csak nassoltam. Ráadásul nem azért ettem, mert éhes voltam, hanem inkább valamiféle jutalomként tekintettem az ételre. Ennek meg is lett az eredménye: minden ruhám szűk lett, különösen a nadrágok. Az XL-S Medicallal könnyedén lefogytam. Nem kell mindent feladni, csupán annyi a teendő, hogy minden étkezés után be kell venni két tablettát. Mivel ez megköti az elfogyasztott zsírok egy részét, így kevesebb kalória szívódik fel. Az étvágyat is csökkenti, de természetesen emellett fontos odafigyelni az étkezésre és a rendszeres testmozgásra.

 

Anouk (Belgium) : -5 kg*

Évek óta küzdöttem súlyfelesleggel, amitől végül az XL-S Medical segítségével tudtam megszabadulni. Csak néhány hónapig szedtem, és 5 kilót fogytam. Ami azonban még fontosabb, hogy nem híztam vissza.

Mostanában a testsúlyom megtartására használom az XL-S Medicalt, mivel mint mindenki, én is szeretek időnként megenni egy desszertet vagy bekapni egy kis csokoládét. Ráadásul imádok vendéglőbe járni. Ha beszedem az XL-S Medicalt, a mérleg semmi változást nem mutat! Ez a termék valóban meggyőzött engem, ezért mindenkinek ajánlom!

 

Caro (Németország): -15 kg*

A fogyókúrákkal az a baj, hogy amint az ember visszatér az eredeti étrendjéhez, a kilók villámgyorsan visszajönnek. Ha ekkor fellépek a mérlegre, azonnal szívrohamot kapok! Szerencsére mostanában nem kell emiatt aggódnom. Az XL-S Medical megköti a táplálékkal elfogyasztott zsírok egy részét, így kevesebb kalória szívódik fel. Az volt a célom, hogy lefogyjak, és mindenkinek meglepetést okozzak. Az XL-S Medicallel ez egyszerű volt, mivel a tabletták diszkréten bevehetők. Senki se vette észre, hogy szedem a tablettákat, miközben összesen 15 kilót fogytam!

Végül minden ruhám rám jött és a fizikai kondícióm is javult. Most már kifulladás nélkül, könnyedén felsétálok a lépcsőkön. Rengeteg ismerősöm elképedt azon, hogy mennyit fogytam! Mindenkinek meg kell próbálnia folytatnia. Az XL-S Medical segít a fogyásban, és egy kis odafigyeléssel még gyorsabban megy. Akik pedig esténként a kanapén ücsörögnek, azoknak azt javaslom, hogy vegyenek magukhoz egy kutyát! Amióta megvan Emma, a kutyám, sokkal többet mozgok a séták miatt.

 

Yvonne (Hollandia): - 9 kg*

A fogyáshoz vezető utam során különösen az XL-S applikáció vált hasznomra. A napi 3x2 tabletta bevételére emlékeztető ötletek és szöveges üzenetek nálam kitűnően működtek.

 

Sabine (Németország): -10 kg*

Többműszakos beosztásban dolgozom, és nagyon rendszertelenül étkezem. Rövid idő alatt meghíztam, és egészségügyi problémáim lettek. Rengeteg fogyókúrát próbáltam már, sikertelenül. Ezek egyszerűen nem passzoltak az életvitelemhez. Majd kipróbáltam az XL-S Medicalt és gyorsan rájöttem, hogy ez illik az életmódomhoz. Evés után bevettem két tablettát, így esetenként még egy-egy darabka csokoládé is belefért. Valóban kevésbé sóvárogtam az édességek után, és az étvágyam is csökkent az XL-S Medicalnek köszönhetően. Minden fogyni vágyó nőnek azt tanácsolom, hogy hagyja abba halogatást, és kezdjen bele amilyen hamar csak lehet. Az XL-S Medical nekem valóban segített lefogyni. A tabletták rendszeres szedése is nagyon fontos, de természetesen még jobb, ha mellette rendszeresen testmozgást végez és egészségesen táplálkozik.

 

Moni (Németország): -7kg*

Több fogyókúrával is próbálkoztam már, de hosszú távon egyik sem segített, és emiatt teljesen frusztrált lettem. Majd kipróbáltam az XL-S Medicalt, és 7 kg-ot fogytam. Az XL-S Medicalnek hármas hatása van: megköti az elfogyasztott zsír akár egynegyedét, csökkenti az étvágyat, és gyorsítja a gyomor-bélrendszeren való áthaladást, így fittebbnek és könnyebbnek éreztem magam, és testhezállóbb ruhákat hordhattam. Több barátom is mondta, hogy a szemeim újra ragyognak, és boldogabbnak látszom. Azt tanácsolom minden nőnek, aki néhány kilót le szeretne adni, hogy „tartson ki, ne adja fel”. Biztató dolog már a kezdeteknél látni az eredményeket, mivel ez a folytatásra ösztökéli az embert. Az is nagyon fontos, hogy higgyünk önmagunkban és pozitívan álljunk az egészhez. Ha nevetéssel kezdi a napot, el fogja érni a kívánt fogyókúrás céljait, és a mérleg nyelve nem kúszik feljebb.

 

Ciska (Hollandia): - 6,5 kg*

Rengeteg zöldségfélét eszem, mert nagyon szeretem. Gyakorlatilag sohasem fogyasztok édességeket, így számomra nem volt nehéz egészségesen étkezni az XL-S Medical szedése mellett. Szerintem az XL-S Medical ára önmagában is jó motiváció. Mivel nem egy olcsó termék, valószínűleg igaz, amit írnak róla. Nyilvánvaló, hogy a fogyáshoz kell némi akaraterő, de időnként kell a jutalom is.

 

Lies (Hollandia): - 9,5 kg*

Az XL-S Medical volt a legnagyobb támaszom a fogyáshoz vezető rögös úton, emellett azonban tenni is kellett a siker érdekében.

Az XL-S segített nekem, mivel bármit megehettem ha tartottam egy bizonyos mértéket. Gyakran kezdem a napot a kedvenc reggelimmel: epres túróval! Időnként nehéz volt betartani, hogy mindig bevegyem a tablettákat. Az tanácsolom az XL-S Medical használóinak, hogy mindig tartsák maguknál a tablettákat, például a pénztárcában. Így sohasem fogják elfelejteni, hogy bevegyék a napi 3x2 tablettát.

 

*Az itt feltüntetett, valamint a termék használatával elérhető eredmények nagymértékben függnek az adott eseti körülmények egyedi jellemzőitől, így azokból általános következtetés levonása nem lehetséges.